Danas, 12.05.2022., obilježavamo 30. godišnjicu postojanja i uspješnog poslovanja na području digitalizacije poslovanja! 🎊

Mikrografija su ljudi – mi, zaposlenici i vi, naši kupci i dobavljači. ❤️

Povezanost naših zaposlenika te zadovoljstvo, a time i lojalnost naših kupaca jedan su od ključnih pokretača uspjeha tvrtke, što želimo istaknuti na ovom jubileju.

Ponosni smo na činjenicu da već 30 godina surađujemo na učinkovitoj i uspješnoj provedbi projekata te postavljanju najboljih mogućih temelja za poslovanje s digitalnim korisnicima.

U svim ovim godinama izveli smo veliki broj projekata i stekli izvanrednu količinu znanja koja nam u želji za novim izazovima pruža gotovo neograničene mogućnosti u bliskoj i daljoj budućnosti.

Vrijednosti kojima težimo i koje opisuju standarde našeg rada također su važne za naš rad. Mikrografija radi u skladu s prihvaćenom kulturom tvrtke. U radu sa zaposlenicima i kupcima nastojimo uspostaviti međusobno povjerenje te radimo na principu međusobnog uvažavanja i učinkovitosti.

📢 Ovim putem želimo još jednom zahvaliti svim našim kupcima i poslovnim partnerima na ukazanom povjerenju te svim našim zaposlenicima koji svojim radom i entuzijazmom grade našu priču.

Vjerujemo da ćemo uspjeti i u budućnosti i da ćemo se rado prisjećati svih priča koje smo već napisali i koje ćemo zajedno napisati.