Moderne tehnologije podigle su proces skreniranja dokumenata na novu razinu, stoga smo razvili mScan certificirani softver za skeniranje i indeksiranje, koji nudi nov i jednostavan način skeniranja dokumenata, slika i fotografija.

Ključne prednosti

  • Broj skeniranih stranica nije ograničen.

  • Snimanje materijala iz različitih izvora: (na primjer; skener, e-pošta, datotečni sustav).

  • Podržava više jezika (naravno i hrvatski).

  • Mogućnost izvoza sadržaja u sustave i aplikacije trećih strana (e-pohrana mSef, dokumentni sustav mDocs, Alfresco, Dropbox...).

  • Automatsko odvajanje dokumenata prema barkodu, broju stanica i druga pravila.

  • Automatsko indeksiranje skeniranih dokumenata (OCR, sistemski podaci,...).

  • Izvoz dokumenata u pozadini omogućuje nesmetan rad.

  • Mogućnost automatskog uklanjanja praznih stranica, obrezivanje, okretanje.

S novim funkcionalnostima mScan je postao koš praktičnije i profesionalnije rješenje za uvođenje ili optimizaciju bespapirnog poslovanja jer unapređuje kvalitetu rada, štedi vrijeme obrade dokumenata i posljedično pridonosi većoj učinkovitosti.

Rješenje podržava integraciju sa dokumentnim sistemom mDocs i certificiranu elektroničku pohranu mSef, nudi i mogućnost izvoza sadržaja u druga rješenja, aplikacije i sustave (Alfresco, Dropbox, e-mail, …), što dodatno ubrzava i pojednostavljuje rad s dokumentima. mScan upravlja prepoznavanjem tekstova iz obrazaca i strukturiranih dokumenata. Izvrsne rezultate postiže i u prepoznavanju teksta iz nestrukturiranih dokumenata koji danas čine oko 90 posto poslovne korespondencije.

Dokumenti se mogu esportirati za daljnju obradu izravno u dokumentni sustav mDocs, FTP, mSef e-storage, lokalni izvoz ili bilo koje druge vanjske sustave. mScan omogućuje izvoz u TIFF, JPEG, PDF i PDF/A datoteke, pri čemu su pojedini formati za izvoz već pogodni za dugoročnu elektroničku pohranu dokumentacije i omogućuju jednostavno pretraživanje po sadržaju dokumenata.

Jednostavno skeniranje računa, pristigle pošte ili nilo koje druge dokumentacije. Postavke skeniranja možete jednostavno prilagoditi pojedinoj vrsti dokumentacije i spremiti posao (job) koji će uvijek biti dostupan za sljedeće skeniranje.

Mnogi stručnjaci u Mikrografiji mogu vas također savjetovati pri odabiru odgovarajućeg skenera, s kojim ćete lako riješiti cjelokupnu papirnatu dokumentaciju!

Optimizirajte svoje poslovanje i uživajte u bržem i lakšem radu.