Vaš pouzdan poslovni partner!

U poduzeću Mikrografija zapošljavamo iskusne stručnjake iz područja informatike, upravljanja dokumentima i arhivistike koji neprestano nadograđuju svoje znanje, kako u zemlji tako i u inozemstvu.

Više od 30 godina nastojimo pronaći najoptimalnija rješenja za naše kupce i rado prihvaćamo svaki poslovni izazov. Svojom inovativnošću, prilagodljivošću i kontinuiranim učenjem naši zaposlenici doprinose učinkovitoj i uspješnoj provedbi projekata te postavljanju najboljih temelja za digitalno poslovanje kupaca.

 • VIZIJA

  Vizija tvrtke je postati međunarodno prepoznata i etabilirana tvrtka usmjerena na postizanje visokokvalitetnih rješenja u području elektroničkog poslovanja. Temelj poslovanja su stručni i kvalificirani kadrovi, koji inovativnošću i prilagodljivišću omogućuju učinkovit rad na tržištu i uspješnu realizaciju projekata.
 • MISIJA TVRTKE

  Misija tvrtke je uspostaviti cjelovita rješenja u području elektroničkog poslovanja. Vlastitim i partnerskim rješenjima osiguravamo urednost i transparentnost poslovnih procesa te pravovremen i bolji pristup dokumentima, bilo kada i bilo gdje. U ostvaranju svoje misije slijedimo smjer međusobnog usklađivanja i balansiranja ciljeva klijenta s ciljevima tvrtke, vlasnika, ali i zakonskog okruženja u kojem klijent posluje. Osim zadovoljnih potrošača, naša misija su i motivirani zaposlenici koji predstavljaju našu ključnu konkurentsku prednost.
 • VRIJEDNOSTI

  Vrijednosti kojima težimo i koje opisuju standarde našeg rada također su važne za naš rad. Mikrografija radi u skladu s prihvaćenom kulturom tvrtke. U radu sa zaposlenicima i kupcima nastojimo uspostaviti međusobno povjerenje i djelovati po principu međusobnog uvažavanja i učinkovitosti. Težimo individualnom o profesionalnom pristupu, zbog čega osluškujemo želje svakog kupca. Mi smo inovativan, odgovoran i moderan pružitelj bespapirnih rješenja s ciljem drugačijeg djelovanja.

U tvrtki smo savjetodavni i razvojno orijentirani. Mikrografija nudi cjelovita rješenja i usluge usmjerene na informatizaciju poslovnih procesa te rješenja za elektroničku pohranu i upravljanje dokumentima unutar procesa. Također nudimo masovnu digitalizaciju i prikupljanje podataka iz raznih vrsta dokumenata.

Na tržištu smo od 1992. godine i aktivno sukreiramo slovensko tržište na področju upravljanja i skladištenja dokumenata, a kao jedan od vodećih ponuđača prisutni smo i na stranim tržištima. U tvrtki nastojimo stalno poboljšavati kvalitetu naših usluga i rješenja, zbog čega su rješenja koja nudimo fleksibilna i testirana u različitim okruženjima i industrijama, npr. u području bankarstva i osiguranja, farmacije, trgovine, energetike, državne upave, …

Težimo zdravom odnosu u tvrtki, što dokazuje i istjecanje punog certifikata Obitelji prijateljska tvrtka. Više o tome možete pročitati na sljedećoj poveznici.

Naš pristop je celovit, saj ne odpravljamo zgolj posamezne težave, temveč poskrbimo, da poslovni procesi in delo zaposlenih pridobi novo dimenzijo. Zavedamo se, da ima vsako podjetje svoj način dela, zato rešitve maksimalno prilagodimo posameznemu poslovnemu okolju.

Z obvladovanjem in hrambo dokumentov se ukvarjamo že tretje desetletje in v tem času smo z izvedbo kompleksnih projektov doma in v tujini pridobili številne reference ter izkušnje.

Poleg nudenja celovitih rešitev za obvladovanje in arhiviranje dokumentov izvajamo še vse spremljevalne storitve (urejanje arhivov, masovno skeniranje dokumentacije, priprava Notranjih pravil, zajem vsebine dokumentov, hramba dokumentacije v elektronski obliki, digitalizacija mikrofilmov, izločanje in uničenje dokumentarnega gradiva ter odbiranje in predaja arhivskega gradiva pristojnim arhivom).

V podjetju stremimo k stalnemu izboljševanju kakovosti naših storitev in produktov, veliko pozornosti posvečamo tudi varovanju informacij. V ta namen redno vzdržujemo in nadgrajujemo standarda kakovosti ISO 9001 in varovanja informacij ISO 27001. Za prizadevnost pri varovanju osebnih podatkov smo prejeli tudi priznanje informacijske pooblaščenke.

U bespapirnom poslovanju nema prečaca, samo rješenja.

Tvrtka Mikrografija stavila je na profesionalan pristup digitalizaciji poslovanja. s našim rješenjima i uslugama ćete poslovat učinkovitije, točnije, ukratko, jednostavn bolje.

Ključ uspješne provedbe projekata na področju digitalizacijr poslovanja je aktivna suradnja Mikrogafinih stručnjaka i naručitelj te postavljanje jasnih ciljeva i prije samog početka projekta. Upravljanje dokumentima u poslovnim okruženjima zahtijeva jasno razumijevanje organizacijske strategije, protoka dokumenata, sudionika, procesa, tehnoloških zahtjeva i optimalan pristup. Ovdje, međutim, znanje i bogato iskustvo svakako dolaze do izražaja.

Certificiranim rješenjima i uslugama naručitelj osigurava višu pravnu valjanost elektroničke građe pretvorene iz papirnatog oblika. U praksi to znači da je klijent izradom akta Internog pravilnika i angažiranje certificiranih servisera potpuno na sigurnoj strani zakona.

U skladu sa zakonskom regulativom (Zakon o zaštiti dokumentarnog i arhivskog gradiva, Uradni list RS, št. 30/06 in 51/14) tvrtka Mikrografija d.o.o. pružitelj usluga d.o.o. pružitelj usluga u području zakonski usklađenog prikupljanja, obrade i čuvanja dokumenata.

Zadaje li vam glavobolju upravljanje dokumentima u poslovnom okruženju? Nazovite nas. Uklonit ćemo ga zajedničkim snagama.

U Mikrografiji:

 • Upisani smo u Registar pružatelja opreme i usluga pri Arhivu Republike Slovenije.

 • Usluge pružamo s akreditiranim hardverom i softverom.

 • Imamo potvrđena interna pravila.

 • Pružamo akreditiranu uslugu e-pohrane pod robnom markom mSef.

 • Pružamo akreditirane popratne usluge kao što su:

  • snimanje dokumentarne građe u digitalnom obliku
  • hvatanje dokumentarne građe u fizičkom obliku
  • pretvaranje dokumentarne građe iz fizičkog u digitalni oblik
  • pretvaranje dokumentarne građe iz digitalnog formata u format za dugotrajnu pohranu
  • uređivanje ili odabir dokumentarne građe u digitalnom obliku
  • uništavanje dokumentarne građe u digitalnom obliku